Wie is FITs?

FITs in beweging is een uniek samenwerkingsproject van drie deskundigen die met elkaar een zeer compleet programma kunnen aanbieden voor kinderen met overgewicht.

  • Sandra Damkot is kinderoefentherapeut bij Cesar Oefentherapie, een praktijk die kinderen op bewegingsgebied begeleidt, stuurt en motiveert, hierbij denkend aan motoriek, houding, orthopedie, balans & stabiliteit, slaap en het reguleren van de prikkelverwerking. 
  • Mieke Slaats-Frumau heeft een praktijk voor fysiotherapie, natuurgeneeskunde en coaching. Zij begeleidt volwassenen en kinderen om bewust beter in balans te komen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.
  • Marloes Schennink is als kinderdiëtist bij Sensire gespecialiseerd in de voeding van kinderen tussen 0 en 18 jaar en toegankelijk met en zonder verwijzing. Kinderen en volwassenen met o.a. overgewicht, ondervoeding, COPD, diabetes, allergie en maag- & darmklachten kunnen bij haar terecht.

 

 

 

 

Met dank aan…

FITs in beweging is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Winterswijk die het project faciliteert, subsidie vanuit het project ‘Achterhoek in Beweging, gezonde jeugd’ en Sportclub Wenters Sports die zijn ruimte beschikbaar stelt.